Přejít k hlavnímu obsahu

Babiččina bublanina | recept na buchtu

Babiččina bublanina | recept na buchtu

Babiččina bublanina | recept na buchtu. Přemýšlíte, co s natrhaným ovocem? Následující recept na babiččinu bublaninu vás jistě nezklame. Postup je jednoduchý a rychlý. Upečte si bublaninu s ovocem, určitě s ní sklidíte úspěch.

Co je potřeba

4 vejce (sníh)

200 g cukru krupice

1 vanilkový cukr

100 ml horké vody

100 ml slunečnicového oleje

250 g hladké mouky

1 prášek do pečiva

ovoce

Nejdříve si oddělíme žloutky a bílky. Z bílků ušleháme tuhý sníh.

Nejdříve si oddělíme žloutky a bílky. Z bílků ušleháme tuhý sníh.

A do misky, kde jsou žloutky, přidáme cukr krupici, vanilkový cukr a vše ušleháme do pěny. Poté přilijeme horkou vodu (normální horkou z kohoutku) a pomalu zašleháme. Dále přidáme olej, který také pomalu zapracujeme.

A do misky, kde jsou žloutky, přidáme cukr krupici, vanilkový cukr a vše ušleháme do pěny. Poté přilijeme horkou vodu (normální horkou z kohoutku) a pomalu zašleháme. Dále přidáme olej, který také pomalu zapracujeme.

A dále přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec pomaličku vařečkou vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poházíme sezónním nebo mraženým ovocem.

A dále přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec pomaličku vařečkou vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poházíme sezónním nebo mraženým ovocem.

Dáme péct do trouby předehřáté na 180°C  na 35 minut. DOBROU CHUŤ!!!

Dáme péct do trouby předehřáté na 180°C na 35 minut. DOBROU CHUŤ!!!
Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Pindruše
Pindruše
  Nevím, kde toto pečivo z listového těsta přišlo ke svému názvu, ani původ slova pindruše není jasný. Podle všeho nic neznamená a byl uměle vytv…
Mramorová olejová bábovka | recept
Mramorová olejová bábovka | recept
Mramorová olejová bábovka | recept. Upečte si klasickou mramorovou bábovku, podle následujícího receptu je výsledek zaručen. Inspirujte se mým recepte…