Přejít k hlavnímu obsahu

30 minut a více

Domácí kysané zelí | recept. Že je domácí zelí nejlepší, se rozuí samo sebou. Jeho výroba sice stojí trochu námahy, ale za tu práci to určitě stojí. P…
Rohlíčky ze zakysané smetany | recept. Tyto rohlíčky jsou výborné, levné a je jich hodně. Z jedné dávky je 64 kusů. Náplň můžete dát libovolnou.…
Zkoušela jsem dost receptů na lívance. Tuhle jsem prohlížela opět recepty mé babičky a narazila jsem na klasické kynuté lívance. Lidičky! To je bašta!…
Tříbarevná buchta | recept pro Katku. Tento recept vkládám především pro svou kamarádku Katku R. Ona mi byla inspirací ho vymyslet. Vzpomínala na své…
Na tuto čalamádu lze použít i červené zelí. Paprika je v maminčině původním receptu jen červená, ale mám ráda barvy a tak kupuji červenou, žlutou i ze…
Vlčický bůčkový nářez | recept. Většinou v šunkovaru dělávám vepřovou šunku. Na mé oblíbené skupině o uzenářích jsem se inspirovala a vymyslela recept…

Nejnovější články v kategorii

Jak uskladnit cibuli | rady a tipy. Cibule by neměla chybět v žádné domácnosti. Používáme ji hodně často, a to nás nutí kupovat jí raději ví…
Jak na zdravější pečenáče | recept. Jistě znáte pečenáče, oblíbené kousky ryb osmažené v trojobalu a naložené na sladkokyselo. Ty kupované bohuže…
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo ovoc…
Subscribe to 30 minut a více