Přejít k hlavnímu obsahu

Plněný Libanonský chléb | recept od Kajdy

Plněný Libanonský chléb | recept od Kajdy

Plněný Libanonský chléb | recept od Kajdy. Co rychle k večeři? Také řešíte tento každodenní zapeklitý problém? Inspirujte se následujícími řádky, dozvíte se, jak připravit plněný libanonský chléb. Během chvilinky tak vykouzlíte výborné a jednoduché jídlo, kterým se zavděčíte celé rodině.

Co je potřeba

1 balíček Libanonského chleba (můžete si koupit třeba i tortilly, Pita chléb….)

zelenina dle libosti

jakékoliv maso

dressink dle chuti

1

Nejlepší jsou kuřecí prsní řízky, dle chuti si je naložíte (olej, grilovací koření, sojová omáčka, koření na gyros, cibule). Můžete si je nakrájet na kostičky a nebo naložit na plátky. Dejte marinovat přes noc do ledničky.

2

Zeleninu si nakrájíme na menší kousky, aby se nám dobře plnila do Libanonského chleba.

3

Na oleji si orestujeme cibuli a přidáme maso. Chléb dáme na chvilku (asi 10 sekund) do mikrovlny ohřát, aby změkl.

4

A poté ho rozkrojíme, otevřeme a plníme hotovou směsí střídavě s nakrájenou zeleninou a zakapáváme dressinkem.

5

Podáváme se zeleninovou oblohou. DOBROU CHUŤ!!!

Tipy

Poznámka od Jitule: Dresink si taky můžete nachystat smícháním kečupu a plnotučné hořčice v poměru 1:1. Je to výborné, a kdo chce může přidat i tatarku, mám to vyzkoušené, je to bomba!

Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Dvoubarevný dort | recept od Kajdy
Dvoubarevný dort | recept od Kajdy
Dvoubarevný dort | recept od Kajdy. Chystáte oslavu? Nechte se inspirovat mým receptem na dvoubarevný dort. Nadýchaný piškotový korpus dvou barev je n…
Fazolová polévka | recept od Kajdy
Fazolová polévka | recept od Kajdy
Fazolová polévka | recept od Kajdy. Postrádáte inspiraci co uvařit k večeři? Nechte se inspirovat následujícím receptem na fazolovou polévku podle Kaj…
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy
Broskvový štrůdl |  recept od Kajdy. Štrůdl nemusí být zdaleka jen moučníkem z jablek. Nečekejte na jejich sezónu a upečte si broskvový štrůdl podle K…