Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ugrilovat vepřový bůček?

grilovaný bůček

Bůček je bezesporu skvělé jídlo, když víme, jak na něj. A to se pak "olizují" mladí i staří, ženy i muži. Stačí k němu pak podat pár skvělých delikates, jako např. kozí rohy, nakládané cibulky, koření červenou papriku, trošku pepře, chilli a jiné, které máte rádi. Občas s kusem domácího chleba určitě neuškodí. Jak jej připravit, aby byl TOP?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Sterilované česnekové výhonky
Sterilované česnekové výhonky
Dnes Vám přináším recept na sterilované česnekové výhonky. Výhonky z česneku, které se potom stejně ostříhají používám totiž jako delikatesku. Připrav…
Italské tyčky od Péti
Italské tyčky od Péti
Italské tyčky od Péti | recept na vynikající tyčky. Chcete přichystat něco rychlého, dobrého jen tak na posezení a na mls? Mám pro vás recept na domác…
Babiččiny krůtí placičky
Babiččiny krůtí placičky
Babiččiny krůtí placičky | recept na vynikající domácí placičky z krůtího masa. Přemýšlíte, jakou chuťovku uvařit rodině? Přináším vám recept na domác…