Přejít k hlavnímu obsahu

Obalovaná pýchavka | recept na smažené houby

Obalovaná pýchavka | recept na smažené houby. Rostou vám také na zahradě krásné veliké pýchavky a nevíte, co s nimi? My ji děláme klasicky obalenou v trojobale a smažíme. Podáváme s chlebem a nebo s bramborami. Je to neskutečná dobrota! Pokud pýchavku doma máte, rozhodně vyzkoušejte můj recept na tyto smažené houby. Všem jen doporučuji! I odpůrci hub si přijdou na své, pýchavka má jemnější houbovou chuť, když ji navíc obalíte, ani byste nehádali, že jde o houbu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Dýňová polévka s kari | recept od Danči. Recept na tuto polévku jsem dostala od své kolegyně Danči S. Mletý zázvor a kari dává polévce úžasný šmrc. Dý…
Vlčický špek | recept na domácí špek. S manželem rádi udíme a kdykoliv seženeme vysoké hřbetní sádlo, tak ho naložím a vyudíme ho. Čím vyšší, tím lepš…