Přejít k hlavnímu obsahu

Obalovaná pýchavka | recept na smažené houby

Obalovaná pýchavka | recept na smažené houby

Obalovaná pýchavka | recept na smažené houby. Rostou vám také na zahradě krásné veliké pýchavky a nevíte, co s nimi? My ji děláme klasicky obalenou v trojobale a smažíme. Podáváme s chlebem a nebo s bramborami. Je to neskutečná dobrota! Pokud pýchavku doma máte, rozhodně vyzkoušejte můj recept na tyto smažené houby. Všem jen doporučuji! I odpůrci hub si přijdou na své, pýchavka má jemnější houbovou chuť, když ji navíc obalíte, ani byste nehádali, že jde o houbu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Pindruše
Pindruše
  Nevím, kde toto pečivo z listového těsta přišlo ke svému názvu, ani původ slova pindruše není jasný. Podle všeho nic neznamená a byl uměle vytv…