Přejít k hlavnímu obsahu

Jitulčiny bagety | recept na čerstvé domácí bagety

Jitulčiny bagety | recept na čerstvé domácí bagety. Kupované bagety nevydrží čerstvé příliš dlouho. Druhý den jsou většinou trvdé a vhodné spíš na domácí strouhanku. Přináším vám recept na domácí bagety z kynutého těsta připraveného v domácí pekárně. Domácí čerstvé bagety jsou chuťově báječné a hlavně měkké a bez plísně vydrží nejméně tři dny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

J.T. (neověřeno) | So, 02/22/2020 - 05:33

Zdravím,
mám dotaz, proč se pak rohlíky pečou BEZ zapnutého horkovzduchu? Díky.

Mám to tak vychytané. Ale samozřejmě můžete s horkovzduchem a čas upravit podle své trouby. Ale může se stát, že vám moc prasknou.

Iva (neověřeno) | So, 06/20/2020 - 20:53

Prosimte jitko kde jsi sehnala plechna bagety luxusni dekuji iva

Další zajímavé články

Chia bagety | recept na domácí pečivo
Chia bagety | recept na domácí pečivo. Domácí pečivo představuje výzvu, ale když do přípravy zapojíte domácí pekárnu, uvidíte, že se mu žádné kupované…