Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct chutný a vláčný kynutý makovník – recept

makovník

Makovník mají většinou rádi dospělí i děti. Mák patří ke zdravým surovinám a měli bychom ho do jídelníčku alespoň tu a tam zařadit. Máte-li rádi buchty, skvělé kynuté těsto, které není vůbec těžké připravit, mák a možnost ukrojit si pruh makovníku o šířce, kterou si chcete právě dopřát, pak si ho určitě upečte. Tento vám bude jistě chutnat a není na něm co zkazit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Sterilované česnekové výhonky
Sterilované česnekové výhonky
Dnes Vám přináším recept na sterilované česnekové výhonky. Výhonky z česneku, které se potom stejně ostříhají používám totiž jako delikatesku. Připrav…
Italské tyčky od Péti
Italské tyčky od Péti
Italské tyčky od Péti | recept na vynikající tyčky. Chcete přichystat něco rychlého, dobrého jen tak na posezení a na mls? Mám pro vás recept na domác…