Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí vepřová konzerva | recept

Domácí vepřová konzerva | recept. Připravte si domácí vepřovou konzervu. Maso je nádherně měkké a jde roztírat na chleba, milují ho i naše děti s kyselou okurkou. Kdo chce, může vepřovky ještě na 30 minut dát zavařit. Já to nedělám, neboť víčka jsou zatažená a stejně konzervy skladuji v lednici, protože do 14 dnů je po nich. To pak udělám opět čerstvou várku. Vyzkoušejte!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Sterilované česnekové výhonky
Dnes Vám přináším recept na sterilované česnekové výhonky. Výhonky z česneku, které se potom stejně ostříhají používám totiž jako delikatesku. Připrav…
Italské tyčky od Péti
Italské tyčky od Péti | recept na vynikající tyčky. Chcete přichystat něco rychlého, dobrého jen tak na posezení a na mls? Mám pro vás recept na domác…