Přejít k hlavnímu obsahu

Frankfurtská polévka | recept

Frankfurtská polévka | recept

Frankfurtská polévka | recept. V následujícím receptu vás provedu přípravou frankfurtské polévky. Název odkazuje k německému městu, údajně je tomu tak proto, že se jedná o polévku s párky, které se začaly vyrábět v 15. století právě ve Frankfurtu. Ať je tomu tak nebo ne, frankfurtská polévka se stala stálicí nejen v německé kuchyni, ale i u nás. Uvařte si ji se mnou i vy. Její příprava je rychlá a jednoduchá.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Zdeněk Mattes (neověřeno) | Ne, 12/09/2018 - 00:12

Javořické párky? Vtip? To je opravdu dost velký hnůj!!!! Přečtěte si prosím složení, ale ono to jde těžko, že? Malá písmenka!!! A mimochodem, proč ta reklama n a bujon?

Další zajímavé články

Dýňová polévka s kari | recept
Dýňová polévka s kari | recept
Dýňová polévka s kari | recept od Danči. Recept na tuto polévku jsem dostala od své kolegyně Danči S. Mletý zázvor a kari dává polévce úžasný šmrc. Dý…
Kapustová polévka | recept
Kapustová polévka | recept
Kapustová polévka | recept. Kapusta obsahuje obrovské množství vitamínu C, kyseliny listové a dalších prospěšných látek. Pokud jste ji dosud do svého…