Přejít k hlavnímu obsahu

Kyselo bez kvásku | recept na nepravou krkonošskou specialitu

Kyselo bez kvásku | recept na nepravou krkonošskou specialitu. Místní specialita – pravé krkonošské kyselo se dělá z chlebového kvásku, ale jsou kraje, kde ho ani za nic neseženete. A přitom byste si ho tak rádi uvařili? Není problém, vyzkoušejte můj recept na tuto nepravou krkonošskou specialitu. Zaručuji vám, že se budete olizovat až za ušima.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Alena (neověřeno) | Pá, 03/26/2021 - 21:40

No fuj, magi? polévka v sáčku? Zaspala jste v 80. letech.

Zdenka (neověřeno) | So, 07/09/2022 - 23:40

Dělala jsem již vícekrát,dle Vašeho receptu a opravdu je výborná děkuji za recept, dělala jsem i s kváskem a tato se nám zdá lepší.

Další zajímavé články