Květákové lívance | recept od Kajdy
Květákové lívance | recept od Kajdy. Květák obsahuje velké množství vitamínu C a dalších zdraví prospěšných látek. Je příbuzný kedlubně a kapustě. Pro konzumaci pak používáme jeho zdužnatělé květenství. Lze ho připravovat na mnoho způsobů. Vyzkoušejte si přichystat květákové lívance, základ je podobný jako na bramborák. Určitě vám zachutnají.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Obalovaný květák | recept na smažený květák
Obalovaný květák | recept na smažený květák. Máte chuť na smažený květák, ale nevíte, jak na to, aby se vše povedlo? V následujícím článku vám krok za…
Mrkvovníky | recept od Kajdy
Mrkvovníky | recept od Kajdy. Následující recept mám od babičky a už jako malá jsem mrkvovníky měla moc ráda. Upečte si je podle tohoto návodu také, u…
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy. Uvařit domácí halušky není nic složitého. S postupem, který naleznete níže, to zvládnete jedna dvě. Pak u…
Kulihrášková polévka | recept na dětskou polévku od Kajdy
Kulihrášková polévka | recept na dětskou polévku od Kajdy. Vařit pro děti je někdy oříšek. S touhle polévkou však určitě zabodujete. Vyzkoušejte si př…
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy. Štrůdl nemusí být zdaleka jen moučníkem z jablek. Nečekejte na jejich sezónu a upečte si broskvový štrůdl podle K…