Přejít k hlavnímu obsahu

Kuřecí roláda | můj recept na roládu

Kuřecí roláda | můj recept na roládu. Předem bych ráda napsala, že na vykostění masa jsem absolutní antitalent a kuře si vždy nechávám vykostit u řezníka. Pokud jste na tom stejně, neváhejte požádat o pomoc. Potom už stačí dodržet můj postup na kuřecí roládu a brzy se bytem rozline vůně pečeného masa. Roláda je opravdu výborná a záleží pouze na Vaší fantazii, čím ji naplníte. Ještě lepší je ji nechat zchladnout, poté sundat nit a nakrájet na plátky silné asi 1 cm. Můžete tak mít skvělé pohoštění třeba na oslavu na stůl jako studenou mísu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Masová roláda bez rolování | recept
Masová roláda bez rolování  | recept. Máte- li nervy při vyrábění běžné rolády, vyzkoušejte můj tip na roládu z mletého masa. Není třeba se bát rolová…
Kančí guláš na červeném víně
Kančí guláš na červeném víně | recept. Následující recept je z mé sbírky receptů pro pomalý hrnec, ale kančí guláš si můžete připravit i klasickým způ…
Babiččiny krůtí placičky
Babiččiny krůtí placičky | recept na vynikající domácí placičky z krůtího masa. Přemýšlíte, jakou chuťovku uvařit rodině? Přináším vám recept na domác…