Čevabčiči od Kajdy | recept
22. Červenec 2019
Čevabčiči od Kajdy | recept. Tip na rychlé jídlo se hodí vždycky. Příprava čevabčiči vám zabere jen pár chvil. Díky tomu, že máme maso mleté, je i smažené hotové záhy. Suroviny na čevabčiči pak budete mít ve spíži. Vyzkoušejte, určitě si pochutnáte!
Co je potřeba
200 g mletého hovězího masa
200 g mletého vepřového masa
cibule
mletá paprika
pepř, sádlo na smažení
Mleté maso promícháme s drobně pokrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí. Uděláme stejné válečky (šišky). Osmažíme je po všech stranách na rozehřátém sádle. Hotové podáváme s bramborovou kaší nebo opečenými bramborami.
Můžeme podávat dětem, pokud vynecháme pepř. DOBROU CHUŤ!
Další zajímavé články
Maso v mrkvi | recept od Kajdy
Maso v mrkvi | recept od Kajdy. Maso v mrkvi je klasika, pokud jste na toto jídlo zanevřeli vlivem školní jídelny, vězte, že s mým receptem mu zase př…
Bramborový salát | recept podle Kajdy
Bramborový salát | recept podle Kajdy. Receptů na bramborový salát bychom se nedopočítali. Mnohdy patří k rodinnému stříbru a recepty na ně se předáva…
Buřtguláš | recept podle Kajdy
Buřtguláš | recept podle Kajdy. Zbyly vám uzeniny po víkendovém opékání nebo jen potřebujete bleskurychle něco sytého uvařit? Připravte si buřtguláš p…
Čína s jasmínovou rýží | recept od Kajdy
Čína s jasmínovou rýží | recept od Kajdy. Pod pojmem čína se v českých kuchyních vaří nepřeberné množství jídel. Níže naleznete postup na jednu varina…
Bramborové placičky ze zbylých brambor | recept od Kajdy
Bramborové placičky ze zbylých brambor | recept od Kajdy. Zůstali Vám ze včerejška vařené brambory? Nemusíte je dělat na cibulce nebo opékat. Připravt…
Diskuze k článku