Přejít k hlavnímu obsahu

Vepřové plátky na zelenině s bramborem | recept od Kajdy

Vepřové plátky na zelenině s bramborem | recept od Kajdy

Vepřové plátky na zelenině s bramborem | recept od Kajdy. Přemýšlíte, co uvařit? Vsaďte na jednoduchost. Uvařte si vepřové plátky na zelenině s bramborem. Recept je snadný a poměrně rychlý. Kromě cibule jídlu dodají svěží chuť i barvu žlutá paprika a rajčata, ale kombinaci si můžete zvolit podle vlastní chuti i fantazie. Inspirujte se!

Co je potřeba

8 plátků vepřového masa

2 lžíce oleje

40 g libové slaniny (nemusí být)

1 cibule

200 g vařených brambor

100 g paprik (červená a žlutá)

100 g rajčat

sůl

drcený pepř

petrželka

1

Plátky vepřového masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji osmahneme.

2

Poté přidáme nakrájenou slaninu a cibuli. Krátce orestujeme. Mírně podlijeme vodou a dusíme ve vlastní šťávě téměř doměkka. Přidáme nakrájenou papriku, rajčata zbavená zrníček a na silnější plátky nakrájené vařené brambory spolu s jemně nakrájenou petrželkou.

3

Vše společně prohřejeme. Vhodným doplňkem může být krájíc chleba. DOBROU CHUŤ!!!

Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Linecké kytičky | recept od Kajdy
Linecké kytičky | recept od Kajdy
Linecké kytičky | recept od Kajdy. Kdo by neměl rád linecké, peče se skoro v každé rodině a recepty se mnohdy dědí. Nemáte svůj osvědčený recept? Vyzk…
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept. Máte chuť na něco exotického? Vyzkoušejte recept na kuře KUNG-PAO, je to rychlé, jednoduché a zaručeně dobré. Asijská…
Čevabčiči od Kajdy | recept
Čevabčiči od Kajdy | recept
Čevabčiči od Kajdy | recept. Tip na rychlé jídlo se hodí vždycky. Příprava čevabčiči vám zabere jen pár chvil. Díky tomu, že máme maso mleté, je i sma…
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy. Přichystejte si podle následujícího návodu přesnídávku z jablek. Přesně víte, jaké suroviny použijete, a čím t…