Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept na dlouze tažený vývar
Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept. Kuřecí vývar je klasika, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Mohlo by se mnohdy zdát, že udělat vývar není nic těžkého. Opak je pravdou. I na vývaru lze mnohé pokazit. Sepsala jsem pro vás recept, pomocí kterého uvaříte dlouze tažený kuřecí vývar, který má bezkonkurenční chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Kuřecí vývar se zeleninou | recept
Kuřecí vývar | recept. Pořádný kuřecí vývar, tak to je lék! A taky dobrůtka! Uvařte si ho spolu se mnou krok za krokem. S trochou trpělivosti uvaříte…
Polévka z bílých fazolek v pomalém hrnci
Polévka z bílých fazolek v pomalém hrnci | recept na vynikající fazolovou polévku z bílých fazolí. Zkouším nové recepty z pomalého hrnce. Vaří se v ně…
Kvasnicové knedlíčky do polévky | recept na knedlíčky z droždí
Kvasnicové knedlíčky do polévky | recept na knedlíčky z droždí. Kvasnicové knedlíčky jsou hitem české kuchyně. Drožďová polévka je sama o sobě lahodná…
Domácí nudle do polévky | recept na domácí nudle
Domácí nudle do polévky | recept na domácí nudle. K dobrému vývaru patří nudle, bezpochyby domácí nudle. Ano, v obchodě je dnes tolik druhů nudlí, že…
Ghí | recept na přepuštěné máslo
Ghí | recept na přepuštěné máslo. Ghí je jihoasijský výraz pro přepuštěné máslo, které se v našich končinách běžně připravovalo. Takto upravený tuk se…