Přejít k hlavnímu obsahu

Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept na dlouze tažený vývar

Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept

Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept. Kuřecí vývar je klasika, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Mohlo by se mnohdy zdát, že udělat vývar není nic těžkého. Opak je pravdou. I na vývaru lze mnohé pokazit. Sepsala jsem pro vás recept, pomocí kterého uvaříte dlouze tažený kuřecí vývar, který má bezkonkurenční chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

borec (neověřeno) | St, 09/20/2023 - 09:32

kolik stoji

Andrea (neověřeno) | So, 10/14/2023 - 10:40

Nemáte v ingrediencích vůbec sůl, až na konci píšete, že případně dochutíte solí. V prvopočátku vaření vůbec sůl nedáváte?

Mirka K. | So, 10/14/2023 - 12:19

Solit, nebo nesolit? Vývar na polévku se při zakládání může mírně osolit (max. 2–3 g na litr vody), grand bouillon sůl nepotřebuje. Maso a kosti už soli obsahují, a pokud se vývar zredukuje víc, než jste plánovali, bylo by to jako dosolovat moře. Zdroj informace: Jidloaradost.ambi.cz Blanka Datinská Na vývar neexistuje jediný správný recept

Další zajímavé články

Kuřecí vývar se zeleninou | recept
Kuřecí vývar se zeleninou | recept
Kuřecí vývar | recept. Pořádný kuřecí vývar, tak to je lék! A taky dobrůtka! Uvařte si ho spolu se mnou krok za krokem. S trochou trpělivosti uvaříte…
Ghí | recept na přepuštěné máslo
Ghí | recept na přepuštěné máslo
Ghí | recept na přepuštěné máslo. Ghí je jihoasijský výraz pro přepuštěné máslo, které se v našich končinách běžně připravovalo. Takto upravený tuk se…