Přejít k hlavnímu obsahu

Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept na dlouze tažený vývar

Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept. Kuřecí vývar je klasika, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Mohlo by se mnohdy zdát, že udělat vývar není nic těžkého. Opak je pravdou. I na vývaru lze mnohé pokazit. Sepsala jsem pro vás recept, pomocí kterého uvaříte dlouze tažený kuřecí vývar, který má bezkonkurenční chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Kuřecí vývar se zeleninou | recept
Kuřecí vývar | recept. Pořádný kuřecí vývar, tak to je lék! A taky dobrůtka! Uvařte si ho spolu se mnou krok za krokem. S trochou trpělivosti uvaříte…
Ghí | recept na přepuštěné máslo
Ghí | recept na přepuštěné máslo. Ghí je jihoasijský výraz pro přepuštěné máslo, které se v našich končinách běžně připravovalo. Takto upravený tuk se…
Dýňová polévka s kari | recept
Dýňová polévka s kari | recept od Danči. Recept na tuto polévku jsem dostala od své kolegyně Danči S. Mletý zázvor a kari dává polévce úžasný šmrc. Dý…