Přejít k hlavnímu obsahu

Ghí | recept na přepuštěné máslo

Ghí | recept na přepuštěné máslo. Ghí je jihoasijský výraz pro přepuštěné máslo, které se v našich končinách běžně připravovalo. Takto upravený tuk se nekazí a hodí se pro teplou kuchyni, narozdíl od klasického másla se nepřepaluje. Vyzkoušejte si Ghí připravit podle mého návodu. Není to nic složitého, jen to chce trochu trpělivosti, na jeho přípavu je třeba si vyhradit více času.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Vlčický bůčkový nářez | recept
Vlčický bůčkový nářez | recept. Většinou v šunkovaru dělávám vepřovou šunku. Na mé oblíbené skupině o uzenářích jsem se inspirovala a vymyslela recept…
Vlčický špek | recept na domácí špek
Vlčický špek | recept na domácí špek. S manželem rádi udíme a kdykoliv seženeme vysoké hřbetní sádlo, tak ho naložím a vyudíme ho. Čím vyšší, tím lepš…