Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí kmínový chléb | recept na chleba z domácí pekárny

Domácí kmínový chléb | recept na chleba z domácí pekárny. Kupované pečivo dnes nevydrží příliš dlouho čerstvé. Navíc jeho chuť se v mnoha obchodech liší a ne vždy je pečivo dobré. Koupit dnes opravdu čerstvé pečivo, které není připraveno ze zmrazeného polotovaru je pomerně drahá záležitost. Upéct si lahodný domácí chleba přitom není nic těžkého. Pokud máte domácí pekárnu, tak jen směle do toho. Nabízím recept, ve kterém se naučíte připravit kynuté těsto na kmínový chléb a samotný chléb potom upéct v horkovzdušné troubě. Na chuť kmínového domácího chleba nic nemá. Vyzkoušejte sami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Chia bagety | recept na domácí pečivo
Chia bagety | recept na domácí pečivo. Domácí pečivo představuje výzvu, ale když do přípravy zapojíte domácí pekárnu, uvidíte, že se mu žádné kupované…