Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční e-Kuchařka ZDARMA

Vánoční kuchařka

Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a obratem získáte naši e-Kuchařku do emailu zcela ZDARMA.

Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.


Nejnovější rady, návody a postupy

Pindruše
  Nevím, kde toto pečivo z listového těsta přišlo ke svému názvu, ani původ slova pindruše není jasný. Podle všeho nic neznamená a byl uměle vytv…
Tzatziky | recept na řecké tzatziky
Tzatziky jsou vynikající v tom, že mají mnohostranné využití. Můžete je podávat jako jako salát k hlavnímu chodu, jíst je samotné jako chuťovku s chle…
Sterilované česnekové výhonky
Dnes Vám přináším recept na sterilované česnekové výhonky. Výhonky z česneku, které se potom stejně ostříhají používám totiž jako delikatesku. Připrav…
Kančí guláš na červeném víně
Kančí guláš na červeném víně | recept. Následující recept je z mé sbírky receptů pro pomalý hrnec, ale kančí guláš si můžete připravit i klasickým způ…

Nejnovější videonávody