Přejít k hlavnímu obsahu

Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance

Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance. Máte chuť na lívance, ale nemáte čas na kynutí? Mám pro vás tip, jak si během chvilky připravit opravdu skvělé lívance, nikdo nepozná, že nejsou kynuté. Navíc jsou rozhodně lépe stravitelné. Fígl je v použití zakysané smetany. Upečte si lívance ze zakysané smetany. Určitě si pochutnáte.

Co je potřeba

1 zakysaná smetana

200 ml mléka

300 g hladké mouky

2 polévkové lžíce cukru

1 čajová lžička prášku do pečiva

2 celá vejce

1 čajová lžička mleté skořice

špetka soli

olej na smažení

Všechny suroviny smícháme dohromady a necháme 10 minut odležet.

Poté smažíme na oleji klasické lívanečky.

Z téhle dávky jsem měla 25 kusů.

Rychlá a výborná véča! Doporučuji!

DOBROU CHUŤ!!!

Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Babiččiny kynuté lívance | recept
Babiččiny kynuté lívance | recept. Zkoušela jsem dost receptů na lívance. Tuhle jsem prohlížela opět recepty mé babičky a narazila jsem na klasické ky…
Punčovina | recept na neotřelý dezert
Punčovina | recept na neotřelý dezert. Z jednoho korpusu udělám dvě pěkná prsa akorát do ruky. Nebo upeču plát jako na piškotovou roládu a pak je post…