Bramborové noky se zelím a uzeným | recept na výborné bramborové žížaly
27. Leden 2019
Bramborové noky se zelím a uzeným | recept na výborné bramborové žížaly. Podle následujícího receptu si připravíte bramborové žížaly s uzeným. Příprava vypadá na první pohled složitě, ale nemusíte se bát, zdání klame. Uvařit toto jídlo zvládne opravdu každý. Základem je bramborové těsto, doplněné sladkokyselým zelím a uzeným. Vyzkoušejte moje bramborové žížaly, jídlo je hotové během chvíle a zaručeně si pochutnáte.
Co je potřeba
1 sáček směsi na bramborové těsto
uvařené sladkokyselé zelí z velké sklenice (720 ml)
30 – 40 dkg uzeného
1 cibule
olej
600 ml vody
sůl
Další zajímavé články
Obalovaný květák | recept na smažený květák
Obalovaný květák | recept na smažený květák. Máte chuť na smažený květák, ale nevíte, jak na to, aby se vše povedlo? V následujícím článku vám krok za…
Zelný salát s koprem | recept
Zelný salát s koprem | recept. Zelí s koprem tvoří výbornou kombinaci. Pokud nevíte, jak na to, poradí vám následující řáky. Salát podávám buď samotný…
Skvělé cukeťáky | recept na placky z cukety
Skvělé cukeťáky | recept na placky z cukety. Cuketa je velice vděčnou zeleninou, nejen že je velice zdravá, ale zároveň ji uplatníte při přípravě slad…
Zapečené brambory se slaninou | recept na jednoduché francouzské brambory
Zapečené brambory se slaninou | recept na jednoduché francouzské brambory. Recept na zapečené francouzské brambory s hráškem a slaninou patří k našim…
Moravské zelí | recept na červené zelí
Moravské zelí | recept na červené zelí. Moravské zelí je nejlepší z červeného zelí (alespoň nám tak chutná), ale lze jej připravit i z bílého zelí. Ta…
Diskuze k článku