Králík na divoko | recept od Kajdy
08. Srpen 2019
Králík na divoko | recept od Kajdy. Připravte si k nedělnímu obědu pečínku. Zkuste však tentkrát zvolit králíka, jeho maso je nepoměrně jemnější a zdravější než vepřové, zvláště pokud ho navíc máte z domácího chovu. Upečte si králíka na divoko podle Kajdy, nejlépe chutná s knedlíky a zelím.
Co je potřeba
1 celý králík
150 g slaniny
1 lžíce másla
1 malá cibule
2 stroužky česneku (může být i více)
jedna lžíce rajčatového protlaku
1/8 l dezertního vína (nemusí být)
sůl, pepř mletý, bazalka, oregáno, petrželová nať
voda na podlití
Další zajímavé články
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy. Uvařit domácí halušky není nic složitého. S postupem, který naleznete níže, to zvládnete jedna dvě. Pak u…
Pečený králík s bůčkem | recept
Pečený králík s bůčkem | recept. Upečte si k nedělními obědu králíka s bůčkem podle mého receptu. Díky bůčku není králík vysušený a jídlo skvěle voní.…
Naložený králík po Vlčicku | recept
Naložený králík po Vlčicku | recept. Tento recept mám moc ráda, protože je téměř bez práce a králík má kolem sebe dost výborného sosu. Pokud máte čers…
Plněné paprikové lusky v rajské omáčce | recept od Kajdy
Plněné paprikové lusky v rajské omáčce | recept od Kajdy. Plněné papriky mletým masem jsou výborné s rajskou omáčkou. Papriky se plní směsí z mletého…
Zapečené brambory s masem | recept od Kajdy
Zapečené brambory s masem | recept od Kajdy. Přemýšlíte, co uvaříte k obědu, zbyly vám od neděle uvařené brambory a uzené? Zapečte si je spolu se sýre…
Diskuze k článku