Králík na divoko | recept od Kajdy
08. Srpen 2019
Králík na divoko | recept od Kajdy. Připravte si k nedělnímu obědu pečínku. Zkuste však tentkrát zvolit králíka, jeho maso je nepoměrně jemnější a zdravější než vepřové, zvláště pokud ho navíc máte z domácího chovu. Upečte si králíka na divoko podle Kajdy, nejlépe chutná s knedlíky a zelím.
Co je potřeba
1 celý králík
150 g slaniny
1 lžíce másla
1 malá cibule
2 stroužky česneku (může být i více)
jedna lžíce rajčatového protlaku
1/8 l dezertního vína (nemusí být)
sůl, pepř mletý, bazalka, oregáno, petrželová nať
voda na podlití
Další zajímavé články
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy
Halušky se zelím a uzeným | recept od Kajdy. Uvařit domácí halušky není nic složitého. S postupem, který naleznete níže, to zvládnete jedna dvě. Pak u…
Pečený králík s bůčkem | recept
Pečený králík s bůčkem | recept. Upečte si k nedělními obědu králíka s bůčkem podle mého receptu. Díky bůčku není králík vysušený a jídlo skvěle voní.…
Naložený králík po Vlčicku | recept
Naložený králík po Vlčicku | recept. Tento recept mám moc ráda, protože je téměř bez práce a králík má kolem sebe dost výborného sosu. Pokud máte čers…
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept. Máte chuť na něco exotického? Vyzkoušejte recept na kuře KUNG-PAO, je to rychlé, jednoduché a zaručeně dobré. Asijská…
Husarské knoflíky | recept na cukroví od Kajdy
Husarské knoflíky | recept na cukroví od Kajdy. Upečte si letos husarské knoflíky. Nevíte, co to je? Přečtěte si tento článek a dozvíte se, jak upéct…
Diskuze k článku