Koprovka s vejcem | recept na klasickou omáčku
08. Březen 2019
Koprovka s vejcem | recept na klasickou omáčku. Koprovka patří ke stálicím české kuchyně. Vyzkoušejte si tuto klasickou omáčku podle mého receptu. Předpis je bez masa a je hotový během chvilky. Nejlépe koprovka chutná s vařenými bramborami, ale klidně můžete zvolit i knedlíky. Neodmyslitelnou ingrediencí je kopr, kterým rozhodně nešetřete. Vyzkoušejte můj recept na koprovku, určitě si ji oblíbíte.
Co je potřeba
100 g másla
500 ml vody
600 ml mléka
1 a půl kelímku šlehačky (mohou být i dva )
5 polévkových lžic sterilovaného kopru
3 polévkové lžíce hladké mouky
5 plných lžic cukru krystal
2 a půl zarovnané čajové lžičky soli
4 ks natvrdo vařených vajec
brambory nebo knedlíky k podávání
Další zajímavé články
Chilli con carne | recept na rychlé jídlo s fazolemi
Chilli con carne | recept na rychlé jídlo s fazolemi. Podle následujícího receptu si přichystáte velice chutné jídlo, které je hotové do 30 minut a př…
Těstoviny s nivovo-smetanovou omáčkou | recept
Těstoviny s nivovo-smetanovou omáčkou | recept. Pokud máte rádi nivu a kolikrát nevíte co rychle k obědu nebo k večeři, tak tohle je dělané přímo pro…
Vepřové rizoto | recept na snadné rizoto
Vepřové rizoto | recept na snadné rizoto. Na následujících řádcích vám poradím, jak rychle připravit vepřové rizoto. Uvidíte, že takovou dobrotu ani n…
Topinky s masovou směsí | recept na výborné topinky
Topinky s masovou směsí | recept na výborné topinky. Topinky nemusí být jen obyčejným zbytkovým jídlem. S následujícím receptem jistě sklidíte úspěch.…
Nejlepší zapečené tousty | recept na parádní tousty
Nejlepší zapečené tousty | recept na parádní tousty. Tousty nemusí být jen znouzecností. Vyzkoušejte můj recept na ty nejlepší zapečené tousty. Díky k…
Diskuze k článku