jitulciny-recepty.cz

Babiččina cmunda | recept od Kajdy

Složitost: Velmi lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

Babiččina cmunda | recept od Kajdy. Bramborák neboli cmunda má mnoho krajových variant, co se týče přípravy, ale i pojmenování. Vyzkoušejte si tu naší s uzeným a zelím. Upečte si babiččinu cmundu podle Kajdy.

Co je potřeba

bramborákové těsto

600 g uzeného masa

vařené zelí

Krok 1

Připravíme si bramborákové těsto. Mezitím si dáme vařit zelí. Uzené maso si ohřejeme v mikrovlnce.

Krok 2

Hotové bramboráky rozdělíme na talíře, přidáme zelí, plátky uzeného a přeložíme na polovinu. Podáváme. DOBROU CHUŤ!!!


Zdroj: https://www.jitulciny-recepty.cz/recepty-od-kajdy/babiccina-cmunda-recept-od-kajdy